Prematuur kleding

Luflie is gespecialiseerd in het ontwerpen van prematuur- en couveuse kleding. Deze kleding kenmerkt zich door haar vrolijke prints, zachte materialen en praktisch in gebruik. Een comfortabele kledinglijn ontwikkeld in samenwerking met verschillende Neonatologen en NICU-verpleegkundigen. Naast het voorzien van de particulieren markt werkt Luflie ook nauw samen met diverse ziekenhuizen. Dit om haar producten continu te blijven innoveren en verder toe te spitsen op de wensen van deze specifieke doelgroep. Luflie staat bekend om haar klantgerichtheid en flexibiliteit.  Nee is geen antwoord en de mogelijkheden lijken onbeperkt. Of het nu gaat om kleding met een eigen design of ontwerp, private label of iets uit de standaard voorraad, werkelijk alles is mogelijk.

De collectie prematuur kleding van Luflie is in samenwerking met verschillende specialisten tot stand gekomen. Trots zijn wij op de ontwerpen van het prematuur rompertje en het prematuur overslagtruitje. Deze kunnen namelijk geheel worden openvouwen. Er hoeft dus niks over het hoofdje van de baby worden getrokken, wel zo makkelijk bij het aan- en uitkleden. Daarnaast zijn de wasvoorschriften erin gedrukt dus geen vervelende labels die gaan irriteren op de huid.

De collectie is verkrijgbaar in de maten 38 tot en met 47. We hebben gekozen voor zachte katoenen stoffen met een vrolijke uitstraling omdat wij vinden dat deze dappere kindjes extra mogen opvallen.

Verfijnd zoeken

Powered By Impact Productions
Luflie © 2019